Meet the family

 

Wat in 2015 begon als een eenmalig optreden is uitgegroeid tot een reeks succesvolle optredens. Alle muzikanten uit Papajahkur hebben achtergronden in verschillende soorten muziek wat zorgt voor een combinatie van uiteenlopende genres met reggae/ska muziek als fundering.

''Geen feestje zonder Papajahkur''.

 

Frontman Jared is begonnen in een rockband waar hij als jong menneke flink te keer ging. Met roots in de rock muziek heeft Jared veel ervaring met energieke live shows. In 2013 nam zijn liefde voor reggae het over en was hij druk bezig met schrijven en opnemen van muziek. De band kwam samen nadat hij als Papajahkur op zoek was naar muzikanten om zijn eigen geschreven nummers live te kunnen spelen. Wat in 2015 begon als een eenmalig optreden is uitgegroeid tot een reeks succesvolle optredens. Alle muzikanten uit de band Papajahkur hebben achtergronden in allerlei verschillende genres muziek wat zorgt voor een muzikale explosie met funky reggae-ska muziek als fundering en een vette knipoog naar country, blues en balkan. 

 

''One big happy family''.

 

Papajahkur = Jared Kroese a.k.a. Papa-j (zang, gitaar), Bas Kooiker (bas), Hendrik Kadmaerubun (gitaar), Emiel van Dongen (drums), Mattijs van Breemen (trombone) en Robin van Dongen (percussie).

 

Deze happy family uit Den bosch is klaar om elk podium te betoveren met hun positieve energie en 'Good vibes only!'.
Papajahkur bezorgt je een flinke dosis funky grooves en zomerse klanken. Rock muziek met een lekkere reggae/ska sound! Dat wil je meemaken!


Info, contact en boekingen: papajahkur@gmail.com 

 


Maak een Gratis Website met JouwWeb